Tóth Róbert

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Minden, ami az életben előre vitt, az Pécshez köt

Pécsen, Kertvárosban nőtt fel az Összefogás Pécsért Egyesület és a FIDESZ-KDNP közös jelöltje. A 36 éves, közgazdász végzettségű Tóth Róbert a 14. választókerültben indul az október 13-i önkormányzati választáson.

– Pécsett születtem, és itt, kertvárosban nőttem fel, családommal jelenleg is Pécsett élek, egy fiúgyermek édesapja vagyok – mutatkozik be röviden Tóth Róbert, aki mint mondja, szeret városunkban élni: „minden, ami az életben előre vitt, az Pécshez köt”. 

A 2007-ben diplomázó közgazdász jelenleg projektmenedzserként dolgozik, hazai és uniós finanszírozású pályázatok megvalósítását koordinálja a Dél-dunántúli Régió teljes területén. – Olyan innovatív beruházások és fejlesztések megvalósítását támogatom, amelyek nemcsak megőrzik, de jelentősen ki is bővítik a rendelkezésre álló munkahelyek számát – teszi hozzá. A képvselőjelölt úgy véli, pontosan ismeri azokat a településfejlesztési és gazdálkodási szempontokat, amelyek segítségével megvalósítható a korszerű és dinamikusan fejlődő város.


Tóth Róbert tervei között szerepel többek között Kertváros közbiztonságának erősítése, az itt élők és szeretteik személyes biztonságának érdekében, ezzel összefüggésben pedig egy modern kamerarendszer kiépítésére, valamint egy helyi civilekből újjászervezett, erős és állandó jelenlétet biztosító polgárőrségre fog javaslatot tenni. E mellett a közösségi terek renoválását és újragondolását is fontosnak tartja. – Ez lehetőséget teremtene a zöld területek kibővítéséhez, valamint korszerű és biztonságos, új játszóterek kialakításához – teszi hozzá Tóth Róbert, aki szerint a körzetben a járdák és útburkolati felületek helyreállítása is kiemelten fontos a biztonságos közlekedés szempontjából.

Az ÖPE képviselőjelöltjének határozott véleménye, hogy sikeres együttműködés keretében megvalósulhat majd a társasházak pályázati forrásból történő energetikai korszerűsítése is, amely nemcsak a fenntartható város kialakítását támogatja, de jelentős költségmegtakarítást is eredményez az ott élők számára.
Tóth Róbert helyi lakosokkal való egyeztetése után azt is kezdeményezni fogja, hogy a közterületek megvilágításához erősebb fényforrású izzókkat építsenek be.

– Pécs városának minden adottsága megvan ahhoz, hogy nemzetközi viszonylatban is a régió vezető kulturális, kereskedelmi és gazdasági központjává váljon. Ennek eléréséhez az elmúlt időszak eredményes gazdaságpolitikája nyújt most reális kiindulási alapot – mondja végül Tóth Róbert. – Személyes vállalásom, hogy Pécset egy lélegző, lüktető, zöld és minden szempontból sikeres 21. századi modern várossá tegyük, önmagunk és gyermekeink számára.


A 14. választókerület

Enyezd út, Árnyas liget, Fésüs, Izabella, Etelke, Gyöngyös, Lívia, Zsuzsanna, Olga és Regina, valamint a Júlia utcák. Továbbá a Málomi út és a Diána tér és Krisztina tér, valamint a Maléter Pál és Aidinger utak bizonyos szakaszai. 


Belváros: élettel töltve Talán egyik legismertebb pécsi politikus, aki személyesen is részt vett több olyan meghatározó ügyben, mint a tubesi lokátor és

Biztonságos közlekedés, biztonságos élet Vozár Pál számára a középpont a természet és az ember, mélyen hisz abban, hogy Pécs nagy lehetőség előtt

Minden, ami az életben előre vitt, az Pécshez köt Pécsen, Kertvárosban nőtt fel az Összefogás Pécsért Egyesület és a FIDESZ-KDNP közös jelöltje.

Egészséges életmód, közösség, csapat – Pozitív gondolkodásomnak és vidám természetemnek köszönhetően mindig szerettem közösségben dolgozni, valami maradandót létrehozni és vidámságot csempészni az

A közösségek erejében hisz „A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni, és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.” – vallja a

Szívügye a civil közösségek segítése és fejlesztése – Azért indulok a választáson, mert hiszem azt, hogy a személyes beszélgetések, a lakossági összejövetelek
© 2020 Összefogás Pécsért Egyesület - Minden jog fenntartva.