Vozár Pál

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Biztonságos közlekedés, biztonságos élet

Vozár Pál számára a középpont a természet és az ember, mélyen hisz abban, hogy Pécs nagy lehetőség előtt áll, mert a sok hátránya ellenére a zöld és fenntartható fejlesztésekkel igazi kincsebányát lehet csinálni a városból.
A 4-es számú választókerület képviselőjelöltje az Összefogás Pécsért Egyesület színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. 

Az 53 éves, 3 gyermekes Vozár Pál családjával él Pécsbányatelepen. Már nyolcadik éve vezeti a helyi Közösségi Házat a Pécsbányai Kulturális Egyesület elnökeként. – Humánszervezői végzettségemet a helyi közéletben napi szinten gyakorolom, amikor koordinálom a kulturális, közfoglalkoztatási, a nemzetiségi, lakhatási, gyermek és ifjúságvédelmi, szociális, valamint az egyéb helyi civil szerveződések munkáját – mondja. – 

Szívügyemnek és felelősségemnek tekintem, hogy a mi városrészünkből és ezen keresztül Pécsből is egy élhető, mindenki számára helyben boldogulást adó város legyen.

Pécsbánya: Karolina helyreállítása, szelídgesztenyés fejlesztése

A Karolina-külfejtés rekultivációja – a Pécs egyik fontos „tüdejének” számító, volt külszíni bánya helyreállítása – kiemelten fontos ezen a területen. Vozár szerint a rekultiváció megkezdése még mindig csak részsiker, a befejezést garantálni kell.
A képviselőjelölt turisztikai és ökotudatos szempontok miatt is tovább fejlesztené az ezeréves szelídgesztenyést és a már hagyományos Gesztenye Liget Fesztivált.
Közbiztonság tekintetében helyi polgárőrség létrehozását tervezi, de véleménye szerint meg kell erősíteni a Körzeti Megbízott munkáját is, és szükségesnek látja a megfelelő helyeken térfigyelő kamerák elhelyezését.
A tömegközlekedés harmonizációja mellett tenni fog az önkormányzati ingatlanok felújításáért és a lakók státuszának felülvizsgálatáért. 

Ledina-Bártfa utca: biztonságosabb közlekedést!

Vozár Pál szerint a Hársfa utca forgalomterhelését csökkenteni kell, az út burkolatát fel kell újítani, és ahol hiányzik, meg kell teremteni a gyalogos és kerékpáros közlekedés feltételeit.
– Ezek mellett kezdeményezni fogom a Bártfa Utcai Általános Iskola fejlesztését és a környék parkolási gondjainak megoldását is – teszi hozzá.

Rigóderdomb-Borbálatelep

Vozár szerint ezen a városrész ezen területén szükséges egy játszótér és közösségi terem fejlesztése, valamint a Bittner Alajos utca burkolatának helyreállítása.
Az ÖPE képviselőjelöltje úgy látja, a Gyükés-Havihegy területén pedig megoldandó feladat az utak állapotának javítása, a Havihegyi út kiemelten, valamint a gyalogos és kerékpáros közlekedés feltételeinek javítása.


Belváros: élettel töltve Talán egyik legismertebb pécsi politikus, aki személyesen is részt vett több olyan meghatározó ügyben, mint a tubesi lokátor és

Biztonságos közlekedés, biztonságos élet Vozár Pál számára a középpont a természet és az ember, mélyen hisz abban, hogy Pécs nagy lehetőség előtt

Minden, ami az életben előre vitt, az Pécshez köt Pécsen, Kertvárosban nőtt fel az Összefogás Pécsért Egyesület és a FIDESZ-KDNP közös jelöltje.

Egészséges életmód, közösség, csapat – Pozitív gondolkodásomnak és vidám természetemnek köszönhetően mindig szerettem közösségben dolgozni, valami maradandót létrehozni és vidámságot csempészni az

A közösségek erejében hisz „A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni, és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.” – vallja a

Szívügye a civil közösségek segítése és fejlesztése – Azért indulok a választáson, mert hiszem azt, hogy a személyes beszélgetések, a lakossági összejövetelek
© 2020 Összefogás Pécsért Egyesület - Minden jog fenntartva.