Magunkról

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tisztelt Pécsiek!

 

Az Összefogás Pécsért Egyesület a 2014. október 12-én megtartott önkormányzati választáson Pécsett egyedülálló módon mint civil szövetség mérette meg magát. Szavazataiknak köszönhetően a következő önkormányzati ciklusban két képviselőnk, Kővári János és Vozár Pál képviselheti elkötelezetten a pécsiek érdekeit és értékeit a pécsi közgyűlési munkában. Az ÖPE az egyetlen a képviselő-testületben, amelynek nincs országos politikai központja, sem tőkés társaságok nem állnak mögötte, így szabadon és elkötelezetten csak a pécsiek érdekeit és értékeit képviseli.

A következő öt év tétje is, hogy mi pécsiek bízunk-e a magunk erejébe, képesek vagyunk-e összefogni saját értékeink és érdekeink védelmében.

Nekünk van elképzelésünk a városról, amely „Az Élet városa” címet viseli. Ebben a programban évtizedek tapasztalata és a jövő útja ötvöződik, s a pécsiek közreműködésével készült.

Most már csak az a kérdés, hányan csatlakoznak az Összefogáshoz, leszünk-e elegen, hogy kezünkbe vegyük a saját sorsunk jobbra fordítását. Mi a következő öt évben is ezekért a célokért, minden pécsiért fogunk dolgozni.

Hogy minden pécsi ember megismerhesse elképzeléseinket és csatlakozhasson városmentő akciónkhoz, ezért itt, e honlapon és a kapcsolódó facebook-oldalon mindent megmutatunk magunkról, bemutatjuk elképzeléseinket, és várjuk a csatlakozását.

Mi, pécsiek már többször megmutattuk, hogy együtt sikeresek lehetünk.

Legyen Összefogás Pécsért!

Kővári János
képviselő


© 2020 Összefogás Pécsért Egyesület - Minden jog fenntartva.