(30) 418 2650
Pécs, Munkácsy Mihály utca 12/2. 3./45.

Jancsula Dezső

16. választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje

Pécs és Kertváros lakói a jelenleginél többet érdemelnek!

Jancsula Dezső vagyok, 63 éves általános iskolai tanár, 39 éve tanítok magyar nyelvet, irodalmat, történelmet és honismeretet Pécs egyik legnagyobb közoktatási intézményében, az Apáczai Nevelési Központban.

1980 óta lakom Pécsett, s kezdettől fogva lokálpatriótának tartom magam, az ország egyik legnagyobb lakótelepén, Kertvárosban éltem és tanítottam.
Meggyőződésem, hogy az önkormányzati politikában az eredményes városvezetés egyik kulcsa a politikai pártok mellett a valódi civil szervezetek részvétele a helyi közélet irányításában. Ezért fogadtam el az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) felkérését, és indulok Pécs 16. számú választókörzetének képviseletéért a júniusi önkormányzati választásokon.
Célom, hogy civil közreműködéssel – a Fidesz-KDNP-vel szövetségben – biztosítsuk a város és a városrész lakói számára, hogy valóban az itt élők akarata érvényesüljön a városvezetésben!

Jancsula Dezső
önkormányzati képviselőjelölt
Összefogás Pécsért Egyesület
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram