(30) 418 2650
Pécs, Munkácsy Mihály utca 12/2. 3./45.

Kővári János

10. választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje

Őrizzük meg a Mecsekoldal biztonságát és szépségét!

Kővári János vagyok, 53 éves, négygyermekes családapa, és most már három unoka boldog nagypapája is. Eredeti végzettségem szociálpolitikus: 34 éve egy fogyatékkal élőket segítő alapítványt vezetek.

2005 óta képviselőként főként környezetünk megóvásával foglalkozom és a fenntartható városfejlesztésből is felsőfokú végzettségem van. A többi között segítettem megvédeni a Tubest a katonai radar telepítésétől, a mecsekieket kétszer is az uránbánya-nyitástól és a Mecsek erdőit Péterffyék tarvágásától. A terület útjainak és járdáinak fejlesztését, valamint csapadékvíz-elvezetését is fontosnak tartom.
Parlamenti képviselőként támogatást szereztem az Állatkert felújításához, ezzel megvédve az ivóvízbázist is. Számíthattak rám az itt élők a Mandulás-kemping és a volt vidámpark megóvásában is.
Azonban újra össze kell fognunk az itt élők biztonságáért és egészséges környezetéért! Ezért jelentkeztem a Mecsekoldal, Donátus, Szkókó, Bálics, Ürög és Mecsekszentkút képviseletére.

Kővári János
önkormányzati képviselőjelölt
Összefogás Pécsért Egyesület
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram