(30) 418 2650
Pécs, Munkácsy Mihály utca 12/2. 3./45.

Marsalkó Péter

7. választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje

Kiemelt figyelmet érdemel a Belváros!

Marsalkó Péter vagyok, pécsi fotóművész, nős, két fiú édesapja. Csaknem ötvenéves szakmai pályafutásom is a városhoz köt: 1977-től vagyok a tagja a Mecseki Fotóklub FOCUS Csoportjának, 1984 óta dolgozom fényképészként saját vállalkozásomban. Munkásságomat eddig több hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták, 2016-ban pedig épp szülővárosom a Vasarely-díjjal.

Azért döntöttem úgy, hogy a pécsi polgári szövetségben indulok a belváros képviseletéért, mert szeretem a városomat és tenni akarok érte! Sok helyre hívtak élni a világban, de mindig itt maradtam!
Meggyőződésem, hogy fel kell újítani a Király utca burkolatát, és a jelenleg elhagyott, elhanyagolt belvárosi épületeket, majd haszonsítani azokat, köztük a Bóbita Bábszínház egykori otthonát is! A városrészben megoldásra vár a nyilvános WC kérdése, továbbá a kutyakukák számát is gyarapítani kell.
A belvárosra vár a járdák minőségének javítása, az autók parkolási rendjének átgondolása, továbbá a közterületeken gyerek játszóterek kialakítása a fiatalok megtartása érdekében!
A belváros kiemelt figyelmet és kiemelt figyelemmel dolgozó képviselőt érdemel!

Marsalkó Péter
önkormányzati képviselőjelölt
Összefogás Pécsért Egyesület
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram